About Us

MTL är en motorcykelshop med både service och reparationsverkstad

Ända sedan starten 2003 har vi haft en brinnande passion för motorcyklar. Vi började som en importör av custom-delar, och med tiden har verksamheten växt. Idag har vi en stor butik med ett välutrustat garage som erbjuder service och reparationer. Vi är auktoriserad Suzuki, Indian och Victory verkstad, men vi servar självklart alla märken!


Custom MC

Custom är det enda rätta! Du kan givetvis köra din hoj original, men hur coolt är det? Om du inte vill skita ner dig själv bygger vi gärna hojen åt dig, precis som du vill ha den!


Bobber eller Caféracer?

Dags att köra bobber eller caféracer-style? Vi har både delarna och kunskapen att sätta ihop dem till en grym, retroinspirerad hoj!


MC-butik

Inte nog med att vi finns online som webbshop, vi har såklart en stor butik med både motorcyklar, delar, tillbehör och skyddsutrustning. Välkommen in på en kaffe!


Verkstad

I vår butik så har vi en fullutrustad verkstad, redo för allt från service till däckbyten och modifieringar! Oavsett om du har en H-D där det är dags för en storservice, eller en Suzuki som behöver nytt drivpaket och däck så är du välkommen att kontakta oss för prisförfrågan och bokning av tid. Vi arbetar med både originaldelar och eftermarknadsdelar, oavsett märke! Har vi det inte på hyllan så plockar vi givetvis hem detta till ert verkstadsbesök!